Jouw ideale klant laten weten dat je bestaat en wat jouw aanbod is.

Je business online neerzetten met een sterke en passende online marKETING strategie

Hi, ik ben Sanne


Ik ben Sanne, en ik geloof dat het ondernemerschap een diepe, persoonlijke reis is die je enorm kan uitdagen. Als je zichtbaar wilt worden met je praktijk, word je zichtbaar als mens. In eerste instantie moet je zichtbaar durven zijn en vervolgens weten hoe je het beste zichtbaar kunt zijn.

Ik werk graag met jou aan je online zichtbaarheid door te werken aan marketing, mindset en purpose op een nieuwe, zuivere en passende manier om je bedrijf de wereld in te zetten vanuit eenheid en authenticiteit. Hoe mooi is het dat je in je business puur jezelf kunt zijn en daarmee grootse impact voor jouw klanten hebt?

Hoe kunnen we je helpen?


Als creatieveling, als ondernemer, als mens... we zijn gemaakt om onze missie, ons grote werk dat ons oproept om te bloeien en te zijn neer te zetten. We zijn gemaakt om te groeien!

Funnel Love

Een funnel is een van de krachtigste succesfactoren van je business. Maar wel een waar stiekem best veel werk achter zit! Zowel technisch als inhoudelijk kan dit best veel tijd en energie vragen.


Ik ondersteun je graag om jouw funnel de liefdevolle basis voor jouw business te laten zijn. Neem contact met me op om te kijken naar de mogelijkheden.

Sweet Social Media

Social Media is een uitstekend middel om in contact te komen met je klanten. Maar hoe kun je dit nou het beste aanpakken? Hoe zorg je ervoor dat je dit op een manier doet die helemaal in lijn ligt bij jouw essentie en jouw ideale klanten aanspreekt?

Ik ondersteun je graag in dit proces. Neem contact met me op om te kijken welke mogelijkheden er zijn en of het klikt.

Magic Marketing

Nieuwsbrieven, video bewerking, social media design... het is allemaal onderdeel van jouw brand en marketing.

Heb je hier ondersteuning bij nodig? Of wil je het liever helemaal uit handen geven? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Mijn Projecten


Een aantal zalige social media designs voor geweldige coaches en therapeuten.

NIEUWSBRIEF

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE NIEUWTJES, TIPS EN AANBIEDINGEN

Samen kijken wat ik voor je kan betekenen?


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we een klik hebben?

Maak hier gratis een online afspraak via Google Meet

We gebruiken cookies om ons in staat te stellen beter te begrijpen hoe de site wordt gebruikt. Door deze site te blijven gebruiken, stemt u in met dit beleid. Klik om meer te leren