Wie ben ik ?

ondernemer, moeder, spiritueel en positiviteit

Hi, ik ben Sanne


Na mijn middelbare school stond ik voor de keuze: Business school of Toegepaste psychologie. Uiteindelijk heb ik voor de psychologie gekozen en dit verdiept en verbreed met vele andere studies zoals natuurgeneeskunde, NLP, EFT en meditatietechnieken. Ik heb een maand in de jungle van Bali doorgebracht in meditatie.

Na een tijd mijn eigen praktijk en trainingsbureau gehad te hebben, trok het business stuk me weer aan. Dit resulteerde in een nieuwe ronde van opleidingen (I love it!)

Ik vind het heerlijk om deze twee verschillende werelden te combineren tot een krachtig geheel. Het verwondert me steeds weer hoe je puur jezelf kunt zijn en daarmee de grootste impact voor je klanten kunt hebben.

Ik voel me blij en dankbaar dat ik anderen kan helpen om een bedrijf de wereld in te zetten vanuit eenheid en authenticiteit.

Funfacts over Sanne

01

Ik houd van nieuwe dingen leren. Inmiddels kan ik kennis delen vanuit studies als toegepaste psychologie, natuurgeneeskunde, NLP, meditaties, design, marketing en ik leer nog iedere dag bij! Heerlijk vind ik dat.

02

Tijdens mijn kindertijd heb ik al veel van de wereld mogen zien. Die passie voor reizen en ontdekken is me altijd bijgebleven en heeft er o.a. voor gezorgd dat ik alleen een maand in de jungle van Bali mediterend hebt doorgebracht. Een wereldreis staat zeker op mijn bucketlist! En leren zeilen, en....

03

Ik loop graag met mijn hond buiten bij het strand. En dan het liefste op mijn teenslippertjes...

Samen kijken wat ik voor je kan betekenen?


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we een klik hebben?

Maak hier gratis een online afspraak via Google Meet

We gebruiken cookies om ons in staat te stellen beter te begrijpen hoe de site wordt gebruikt. Door deze site te blijven gebruiken, stemt u in met dit beleid. Klik om meer te leren