Hallo

Laat ik me ook nog even voorstellen. Ik ben Sanne Franssen

Ik ben al jarenlang ondernemer. Eerst had ik mijn eigen praktijk en nu help ik andere coaches en therapeuten met hun business, zodat zij op hun beurt weer anderen kunnen helpen.

Inmiddels heb ik al vele ondernemers succesvol geholpen met hun webdesign en marketing.

Ik houd van het ondernemerschap en vooral van de nieuwe, authentieke manier van het ondernemen. Het verwondert me steeds weer hoe je puur jezelf kunt zijn en daarmee de grootste impact voor je klanten kunt hebben.

Ik voel me blij en dankbaar dat ik anderen kan helpen om een bedrijf de wereld in te zetten vanuit eenheid en authenticiteit. Want dat is waar ik in geloof.

Funfacts over Sanne

01

Ik houd enorm van nieuwe dingen leren. Inmiddels kan ik kennis delen vanuit studies als toegepaste psychologie, natuurgeneeskunde, NLP, meditaties, design, marketing en ik leer nog iedere dag bij! Heerlijk vind ik dat.

02

Tijdens mijn kindertijd heb ik al veel gereisd doordat mijn vader in verschillende landen woonde en werkte. Die passie voor reizen en ontdekken is me altijd bijgebleven en heeft er o.a. voor gezorgd dat ik alleen een maand in de jungle van Bali mediterend hebt doorgebracht. Een wereldreis staat zeker op mijn bucketlist!

03

Ik houd van kort en krachtig communiceren. Overzicht en structuur verkrijgen en behouden is daarin belangrijk. Iedereen heeft daarin zijn eigen methode. Ik vind het altijd erg interessant om te zien welke methode het beste voor mijn klanten werk

Zo dankbaar dat ik een bijdrage kan leveren. Lees hier hoe mijn klanten dit hebben ervaren:

Sanne, ik wil je heel erg bedanken voor jouw ondersteuning en support bij het ontwerpen van mijn website en Instagram. Door jouw zachte en heldere ondersteuning durfde ik stap voor stap mijn verhaal op papier te zetten en foto’s toe te voegen.

En iedere keer als ik vastliep, hoorde je mijn verhaal aan. En iedere keer had jij weer nieuwe ideeën voor een vervolgstap, die ik vervolgens met jouw hulp weer durfde te nemen. Ook maakte je het voor mij makkelijker om content op Instagram te plaatsen.

Jij stelde een Grit voor en ik stuurde jou mijn input, korte filmpjes voor de Reels en zelfs een langer filmpje waarin ik uitleg heb gegeven. Je hebt me overal doorheen gesleurd.

Daarbij staan de kosten niet in verhouding voor wat het mij opgeleverd heeft. Sanne, ik wil je heel erg bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt.  

Petra Mekkes

Levenskunstenaar & Coach

We gebruiken cookies om ons in staat te stellen beter te begrijpen hoe de site wordt gebruikt. Door deze site te blijven gebruiken, stemt u in met dit beleid. Klik om meer te leren